ACB de fireta

La imatge cal cuidar-la. I l’ACB sovint se n’oblida. Per comprovar-ho només fa falta fer un ràpid repàs a algunes de les informacions que ha ofert la jornada del passat cap de setmana:

L’ACB investiga la temperatura del Cajasol-València. La normativa diu que la temperatura ambient no pot ser inferior als 16º a l’interior del pavelló, però la nit sevillana va ser molt freda, la instal·lació és de 1988 i no funcionava la calefacció, així que es considera que s’estava força per sota del límit. Un dels problemes és que els àrbitres se n’haurien d’haver adonat, demanar una medfició i en cas de no arribar als 16, suspendre el partit, però no ho van fer ni ho van fer constar a l’acta. En cas de confirmar-se la infracció, s’imposaria una multa al Cajasol i en cap cas hi haurà càstig esportiu. Fer un cop d’ulls als foros d’aficionats serveix per comprovar que els seguidors del Cajasol afirmen que hi ha hagut partits pitjors i periodistes a qui van haver de dur un calefactor en partits europeus. La notícia d’un diari parla de queixes de jugadors del València titllant la situació de “tercermundista i perillosa” i saben de què parlen. A la Fonteta van haver d’instal·lar-hi un sistema de ventilació i calefacció que ha costat 1,5 milions després que en el tercer partit de la final de 2003 s’arribés als 42º o que a l’hivern s’hi veiessin imatges com la següent.

Seur es confon i envia l’equipatge d’Unicaja on no tocava. Els malaguistes van adonar-se’n ja al pavelló i en comprovar que no hi havia temps d’enviar samarretes blanques a una botiga per serigrafiar-les, es va optar per utilitzar roba d’entrenament amb els dorsals escrits en rotulador, descartant l’opció (com s’ha fet altres cops en futbol) d’utilitzar la segona equipació dels locals.

Els jugadors no es van poder dutxar després del Barça-Múrcia per falta d’aigua. No és el primer cop que l’aigua calenta (o falta d’aigua) provoca problemes en un Palau Blaugrana que comparteix amb d’altres els problemes de temperatura i que en l’etapa Pesic va tenir un conflicte amb les puces.

Les tres notícies han sortit publicades a la premsa en la mateixa setmana que s’especulava amb la possibilitat que l’Alacant ni tan sols viatgés a Badalona per falta de liquidesa. La imatge cal cuidar-la i l’ACB s’hi hauria de mirar més.

~ per codicat a 21/12/2009.

Una resposta to “ACB de fireta”

  1. L´Amic Codi deixa caure que en l´época Pesic al Palau Blaugrana va haber-hi un problema, o conflicte, (que el serbi sempre én té de conflictes allà per on va), amb les puces…………….
    El que no especifica ell, tant discret com sempre, és si el problema va ésser dins del vestuari blaugrana i tenia a veure amb les molt males puces del Svetislav amb la seva relació amb els herois del triplet, o si be el conflicte amb les puces el va tenir el coach algun dia en que en sortir del Palau i del Niu Camp no li va agradar gens el que va veure en el famós “entonno” de la macroinstalació de Can Laporta.
    Ribera inclós………

    En el cas de la falta d´aigua en el partit que ens ocupa, debia ser un tema ben galdós de veure com les esposes , o parelles, del jugadors blaugranes rebien els seus herois triomfants de la batalla ddamb pinces al nas.
    Mentres les males puces no les tinguin elles, arrai…….
    Una altre solució seria acabar després del partir al “Luz de Gas” per a dutxar-los amb Moet Chandon.
    I és que sembla mentida que un gran patriota conm el Presi culé no lluiti contra les malvades campañes de la caverna mediatica española contra el cava català, ni que sigui fent-lo servir com a element higiènic, regeneratiu i purificador.
    Ni tan sols després de la refrega amb l´enemic centralista.
    al final es ben cert allò que sempre hem escoltat als capellans: “Feu el que jo us digui,..no el que jo faci….”
    y amb les puces que originen conflictes als vestuaris de professionals ben capacitats i tan ben pagats??
    també, també, off course…..
    i sinó, a algunes les enviem a Chelsea o a Milà,…que allà en tenen un Niu d´experiencia en aquests temes.
    Coses deis Cavalieris.
    encara que després acabin amb el nas ben escardat

    per cert. lo de les camisoles del Unicaja del Mestre és un cutrada de 3.000 parells de colions
    Sort que a Málaga és viu molt bé, la temperatura acostuma a ésser ideal i els espetos estan de fiuta mare, que si no…el mestre, i per a coses és banals inclús, s´emprenya com una mona i és capaç de tocar els 2 i els que faci falta.
    Tot això, i que la oferta dels de la Costa del Sol era irrechazable.
    Off coursse again.

    en fi….bon nadal y prospero año nuevo per a tothom.
    I Pau molta Pau, ara que ha renovat el contracte amb els Angels i demés corte celestial.

Deixa un comentari