Una estrella per postres

Esport i marketing van cada cop més de la mà. No tot està inventat i els Nets de New Jersey, a l’espera de convertir-se en la primera franquícia amb amo estranger, estan disposats a innovar per captar nous abonats. Us vindria de gust tenir a Juan Carlos Navarro als postres? O Ricky Rubio a la festa d’aniversari? O a Clay Tucker per fer una sorpresa a un amic penyero? O presentar un producte acompanyat de Román Montañez? Al costat de Nova York ja ho poden fer.

La crisi ha arribat a la NBA. Si s’acomiadaven 80 treballadors de la seu central i gairebé cap equip esgota les 15 places per a jugadors per estalviar-se uns calerons, l’assitència de públic als pavellons fa temps que va de baixa. Cal innovar, nous incentius. Així, els Nets han fet la següent oferta: per 25.000 dolars (uns 17.000 euros) es poden tenir quatre seients a peu de pista per 10 partits, amb servei inclòs de parquing i servei de catering en un saló privat. El gran reclam, però, és un altre ja que et cedeixen un jugador durant una hora. “Serà molt interessant tenir un jugador dels Nets a la teva festa d’aniversari, al teu bar mitzvah o senzillament tenir-lo una hora a sopar. És una cosa tan valiosa que es fa difícil posar-hi preu”, relata el directiu dels de Nova Jersey, Brett Yormark. Doncs té preu, 25.000 dolars.

Hi ha interès a veure com funciona la iniciativa i com responen els jugadors, que acostumen a detestar aquest tipus d’iniciatives. D’entrada hem comentat la part amable com podria ser convidar-lo a un aniversari o un sopar, però també hi ha una altra opció, també possible a partir de la iniciativa dels Nets: quants pagaríem per tenir un jugador (o entrenador) durant una hora i clavar-li una bona esbroncada després d’un mal partit? Sí, parlo d’aquells noms que tots teniu al cap. Té raó Yormark, no és fàcil posar-hi preu.

Anuncis

~ per codicat a 28/10/2009.

Una resposta to “Una estrella per postres”

  1. Eps això ja està inventat a Badalona.
    Ma mare i jo vam anar un dia al Mira Napoli a demar an Henk i en Pere si es podien passar per la festa d’aniversari d’un ilustríssim seguidor de la penya.
    Van cumplir amb la seva paraula i el nanu més content que ningú.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: