Final del vet (editat)

El Barça és el nou campió de Lliga i cal felicitar-lo. S’ha endut el títol i a més ho ha fet amb un joc divertit per a l’espectador, que acompanyat de l’èxit de ben segur serà bona fòrmula per reflotar l’assistència al Palau Blaugrana. El tema d’avui, però, és un altre.

Al llarg del play-off, potser algú ha trobat estrany l’absència de certa veu. Les narracions de la televisió catalana tenien una absència: Víctor Lavagnini. El periodista va tenir una discussió amb Joan Creus i el cap de premsa, Oriol Bonsoms, en l’entrenament posterior a la desfeta de la final four, recriminant-los la falta d’autocrítica. No en va tenir prou i va dirigir-se a Xavi Pascual a l’aeroport, acusant-lo de dificultar el treball de TV3 i posant en dubte la seva qualitat com a entrenador. El club va demanar a la cadena nacional que Lavagnini no aparegués pel Palau i les dues parts van acordar que quedaria apartat de les retransmissions del Barça fins a final de temporada. S’aixecarà ara el vet?

Editat: Víctor Lavagnini s’ha p0sat en contacte amb Blog i continuació per defensar que no és cert que discutís amb cap membre del FC Barcelona. El periodista de TV3 nega l’existència de cap vet i atribueix l’absència en les retransmissions del Barça des de la final four de Berlín a una baixa laboral. Blog i continuació manté que la informació estava contrastada, però, com no podia ser d’altra manera, concedeix el dret a rèplica a Lavagnini, a qui desitgem que rebi l’alta molt aviat.

Anuncis

~ per codicat a 19/06/2009.

31 Respostes to “Final del vet (editat)”

 1. Interessant… 😀

 2. aquesta noticia esta be, pero tambe seria interessant que comentessis que el barça ha estat campio de lliga. no estaria de més. a part d’aixo gran blog de basket. et felicito

 3. He tingut tractes amb Lavagnini i em sembla un personatge sinestre i de falta de valors professionals. Una mala persona per dir-ho clarament. Esprem no tornar-lo veure més.

  • Lamento semblar-te “sinistre”. No t’he caigut bé. De valors professionals i humans en tinc uns quants, segur que en compartim més d’un. De defectes, com tú, també. Equivocar-se, rectificar i perdonar. Humanament et dic, que jo sí, espero que ens veiem.

   • Rectificar?
    Ser corrupte, rectificar i seguir sent corrupte? i en una entitat pública que paguem tots? en una empresa privada no duraries dos dies.

 4. #Pinbol: la primera frase del Codicat, autor de l’article, és per felicitar al Barça.

  Però aprofito per recordar que l’esperit de “Blog i continuació” no és el de recollir notícies que ja donen els mitjans de comunicació convencionals, sinó oferir aquelles que no es poden trobar enlloc més. Com és el cas de la que ens ocupa.

  Dit això: moltes felicitats als culers! I al bàsquet català, per extensió.

 5. No vaig tenir cap “discussió amb Joan Creus i el cap de premsa, Oriol Bonsoms”. Ni tampoc no vaig “acusar” a Xavi Pascual de “dificultar el treball de TV3”, ni vaig posar “en dubte la seva qualitat com a entrenador”. El contingut del tema és del tot inexacte, si m’ho permets. Em dol.

 6. si ets l’autèntic Lavagnini ja podries explicar que va passar realment no? (Evidentmnent no en tens cap mena d’obligació)

 7. Ostres, això està clar que ho hauríeu d’aclarir. Pel be del bloc. Victor, si ets l’autèntic, crec que estaria be que et posesis en contacte amb en Ronsu i aclaríssiu tot això. Els lectors d’aquest bloc us ho agrairem a tots 2.

 8. dubto que sigui l’autèntic lavagnini algú que signa com a laGAGnini. Com diu al mateix nick, és algú que ha volgut fer un GAG. suposo, vaja. I suposo que si tingués res a dirlos als del blog escriuria a l’adreça de mail que posen ben grossa a dalt a la dreta. no crec que es dediqués a replicar comentaris.

 9. Tot el meu suport al periodista, la gestió d’en Chichi i en Pacualet ha estat nefasta, amb les peles q s’han deixa’t han guanya’t un títol dels 5 q disputaven, així qué… les veritats ofenen oi, barça?

 10. Doncs jo no sé si ho és o no l’autèntic, però el que està clar és que no està justificat vetar algú al palau simplement per expressar la seva opinió. Si voleu que us digui una cosa és que no m’agrada que quan fa entrevistes als entrenadors no s’hi acomiadi. A vegades els he vist que es quedaven amb la paraula a la boca. Apa doncs, esperant si s’aclareix si la informació és més o menys exacta, el meu suport al Lavagnini i al ronsu tb per la feina feta en aquest magnífic blog.

  Salut!

 11. Per part meva, només dir que ni el Víctor Lavagnini ni ningú s’ha posat en contacte amb el blog ni amb el Codicat, autor de l’article. Com algú ja ha recordat per aquí, l’adreça de correu electrònic és ben pública i visible. I aprofito per recordar que el que es publica a “Blog i continuació” està sempre contrastat. No obstant, si algú se sent aludit i vol matisar, ho té fàcil per contactar amb nosaltres.

  Salut per tothom

 12. Les coses clares, es un descans no tenir que sentir al Victor en les retransmisions de TV3 com tambe ho seria no tenir que sentir al Rovirosa… sota el meu punt de vista el Sr. Lavagnini fa un treball desastros i dubto que pogues trobar feina en cualsevol altre canal on el principal requisit per ser contractat fos exclusivament profesional.
  Dit aixo, dir que no trobo be que un club veti a un periodista per les seves opinions (sempre que no siguin insults)… pero estaria be que TV3 revises els criteris per contractar profesionals. Pero baja… suposso que aixo forma part de la filosofia del canal i el “TV3, la seva”.

 13. Jo, com a penyero i seguidor del basket en general, no acabo d’entendre aquestes manies als periodistes en general i especialment als de TV3. Que són del Barça? Si, i que? Es que encara que no ho fossin, s’haurien d’esforçar en aparentar-ho, perquè et deus al teu públic. Siguem clars, Radio Ciutat de Badalona es impossible de seguir per un aficionat del basquet que no sigui de la penya. En canvi, els de TV3 fan l’intent de semblar més o menys imparcials (quan juguen 2 equips catalans), quan atenent a audiències, no te cap mena de sentit ser-ho. A més en el cas del Robirosa especialment, se li nota que li agrada i molt el bàsquet. I el detall que es va marcar al funeral de l’Amanda fa que, com a mínim jo, li perdoni moltes coses.

 14. Jo no penso demanar-li al Canal Barça, a la televisio de Barcelona o a un canal privat la imparcialitat que deu tenir TV3. Per aixo no em sembla correcte la comparacio amb Radio Ciutat de Badalona.

 15. Estic d’acord en que una cadena estatal com TV3 hauria de ser imparcial, però si la imparcialitat et porta a baixar audiències… I si em dones a escollir entre que em pugin els impostos per poder compensar les baixades d’audiència o que siguin més parcials cap a lo que la majoria vol, doncs jo prefereixo pagar menys i escoltar Radio Ciutat mentre veig el vídeo de TV3…

 16. Jordi, doncs així ja podem treure i eliminar TVC. ÉS UNA CADENA PÚBLICA i com a tal se li han de demanar uns mínims. No dic que no es mirin les audiències, però a qualsevol preu no. I evidentment la imparcialitat és absolutament necessària. I siusplau, no pots comparar RCB amb TVC (tampoc Canal Barça que és privat). RCB és Badalona i TVC Principat de Catalunya. I el Barça no és l’equip de Catalunya, ni en futbol, ni en basquet ni en hoquei ni al “cinquillo”.

 17. Hem editat el text per donar cabuda a la rèplica que ens ha fet arribar en Víctor Lavagnini.

 18. Catalunya trontolla.

  Els periodistes de TVC s´enfrontan a la gent del Més que un Club, i el Més que un Club els i nega el pa i la sal en forma d´entrada al Palau durant una llarga temporada, i per si això no fos suficient, el Txiki Beguiristain no dona la adecuada resposta al imperialiste inmoral del Sr. Péresssss que ficha i desficha al son que marquen uns milions que no son seus sino que els hi han prestat mitjançant xanchullus obscurs empaltats amb cagometres y canguelos.

  Aixó si, en el contenciòs per la guerra de les teles, TVC es fa corresponsable amb El Més que un club i asumeix part de la cuantía de la multa d´un contracte que trenca El Més que un Club, perque l´estandart català passi a guanyar més cales i el Señor Txiki/Txitxi puguin, entre d´altres coses, fichar més tranquils.

  a veure si t´espabiles Txiki !!!! que amb aquest neguit no és pot viure la canícula estival amb dignitat ética i estética patria, i molt menys si les veus amigues de TVC també ens abandonen i ens deixen orfes, per enfrontar-se amb la gent del Més que un Club fins a perdre la salut.

  que et posis bé el més aviat posible Victor.

  Ni que tan sols sigui per a seguir cantant la canya a la gent del Més que un club encara que aleshores et puguin deixar sense carxofa.
  o no.

 19. Francament, “si non è vero è ben trovato”. Si de debò et passes per aquí, Víctor, i et prens la molèstia de desmentir rumors d’aquest tipus, prova de desmentir-me el fet que el Barça i els “professionals esportius” de TV3 heu estat jugant i jugueu encara al joc de -com diria Torrente- xuclar-vos les polles mútuament.
  Per dir-ho de manera més educada, sou captius del mateix fenòmen que adoreu i que contribuïu a mantenir i magnificar. El fet que us considereu a vosaltres mateixos “imparcials” em legitima a posar cometes quan parlo de vosaltres en tant que “professionals”; el fet que mossegueu la mà que us alimenta, demostra una errònia interpretació de la realitat barsalonista de la qual sou art i part: no t’equivoquis: sense el Barça no ets ningú. I tant me fot que la notícia sigui certa en tots els seus detalls o la puguis desmentir quant a l’hora o al lloc: tu i tota la tropa sou uns captius.
  Suposo que feliços a estones, però captius.

  D.C.

 20. El que més greu em sap a mi, es que essent captius o no (que serà més o menys criticable pel fet de pertànyer a la TV a la que treballeu), és que es vagi pregonant el contrari.

  Que si es digués que TV3 es pro-barça, i els comentaristes se n’alegren més de les victories culés que de qualssevol altres equips, aquí pau i després glòria. I cadascú es lliure llavors de decidir si escoltar-vos o no. Però prou de vendre aquesta “imparcialitat” irreal (compte, que ara disparo més aviat cap al Robirosa)

 21. ostia que bo, la veritat es que no lhavia trovat gens a faltar xD

  a mi que siguin mes o menys parcials m inporta poc, soc de la penya, si fos del barça no minportaria gens; pero trobo que tan en robirosa com en solozabal sho qrren molt,sobretot comparativament, a lhora de retransmetre el basquet, en canvi en lavagnini es sobretot maleducat, fatxenda i egocentric, a mes no te gens de quimica amb els seus companys de retransmissio, mai.

  abans he passat pel web de lnba.cat i ja no surt com a redactor, esperem que sigui un senyal de que ens lhem tret de sobre, val a dir pero que el seu substitut tampoc es gaire esperançador

 22. Ostia!!! que bo.

  Ja tan sols falta que és passin per aquí el Barthe i el Robi per a donar el seu parer i ja tenim el poker.

  i si es passa el Jaume Rius, el Fernandito Romay o la Mª Antonia La merengona (tan sols un per a poder-ho resistir i sobreviure) per a dir el que opinen ja tindriem el repoker de personatjes ilustres.

  I lo millor de tot es que el Víctor té raò, acusar al Chichi del barssa i el cap de premsa del Més que un Club de no fer autocrítica no mereix quedar-se sense escarxofa , sino que mereix un monument.
  I lo d´en Pascual ja és lamentable e inadmisible …….. mira que entorpir i dificultar el treball de TV3 amb el carinyo que l´ens te pel Més que un Club desde ja fa tant de temps!!!!!
  però que s´ha pensat aquest nouvingut??????
  se li hauran pujat els fums al cap????????

  PD: D.C. captius …però tal com dius feliços. I contents i orgullosos.
  Hi ha algun orgull més gran que servir a la patria pel canal del Barssa????

  • La cosa està clara, mentre es rema a favor del vent i la Barca navega a tota vela… això és una bassa d’oli mediàtica! Els captius s’hostien entre ells pel privilegi de llepar l’ombra dels seus ídols.
   És quan van mal dades, que apareixen els dubtes. I els forofos -que són abans que res, forofos. I en darrera instància i només per casualitats de la vida, periodistes- treuen el seu costat fosc: se senten dolguts i frustrats en les seves espectatives, tenen ganes d’esperar el bus dels jugadors per xiular-lo… o de fotre-li bronca a l’entrenador de torn.
   I el cas és que es consideren “professionals”. Quins collons.

   Forofos.

   D.C.

 23. Pregaria que no se signés amb noms de personatges reals si no és veritat. Conec a l’Arseni i no em crec que sigui ell qui escriu això. En cas contrari, que es posi en contacte amb el blog. Gràcies.

 24. Que no digui que no en v´citor lavagnini perque jo vaig estar a Berlín i vaig veure el Víctor, al Bonsoms i al Creus discutir.

  • Però era perque el Víctor deia que les 4 barres de l´escut del Barssa eren molt petites i es veien poc per TVC, i la gent del Més que un Club deien que ja estaba bé i que si TVC volia que fossin més visibles, tenien que afluixar encara més la mosca monetaria, home

 25. Jo, per variar, dedico una estruendosa i llarga ovaciò a la intervenciò del Vengador Justiciero. Res mès a dir al respecte.

  Veig que ens honora amb la seva presència en Lavagnini.
  Això de que els del Chirimbolo et mirim malament deu ser molt cardat, oi?.
  No cal que em contestis.

  M’es ben gual. I el que foti l’Etoo me la repampimfla. S’ha de ser molt burro, perdò molt culè per creure que es veritat que els hi daran 30 milions per no esperar un any. Els de Manchester son idiotes i no saben que l’any que be es gratis. En fi….

  Sincerament, molta sort i una cordial salutaciò, Lavagnini.

  Un pais que perd el cul d’aquesta manera gaire bè institucional, (mès enfatitzada que real, espero),per un equip mai podrà anar bè.

  Els que se sentin aludits que els donin pel sac amb un condò de pues de tungstè.

  PD: La cançò d’en Quicu Pi de La Serra que m’ha acaba de venir a la memòria ja la cantarè un altre dia….. Que sinò no veuriem mai el sol.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: