Moviments d’autor

Nike ha engegat una campanya publicitària protagonitzada per Ricky Rubio. El base de la Penya s’ha consolidat com el més mediàtic dels jugadors fora de l’NBA. Ho saben els anunciants (McDonalds, Renfe, Nike,…), ho saben a la lliga on juga (Trading Cards, Tiempo de Magia,…), i ho saben els seus representats i gestors d’imatge: difícilment veureu cap samarreta de la Penya en les seves aparicions promocionals. Ni a l’entrevista de la revista Slam. Possiblement perquè, contractualment, el jugador es va reservar tots aquests drets. I els està traient profit, pel que sembla.

El seu entorn no només es cuida d’això. També de la seva carrera a les pistes. I això és una tasca un pèl més complicada. Els seus representants americans segueixen sondejant les opcions de cara a una hipotètica inscripció al draft d’aquesta mateixa temporada, els seus representants europeus es deixen estimar per ofertes disposades a pagar la clàusula sencera, els seus encarregats de premsa s’ocupen de filtrar hipòtesis per fer bullir l’olla, i els seus familiars més protectors i prudents fins al moment reben pressions de totes bandes. El jugador, després de mesos lesionat i amb un sou actualitzat unilateralment des del Joventut, s’ha de centrar a jugar a bàsquet. Però el soroll no s’atura.

Algú pot començar a témer que el seu futur s’estigui menjant el seu present. I un pas en fals pot condicionar bona part de la seva carrera, per prometedora que sigui. No es pot permetre un mal moviment. Per moviment d’autor que sigui.

Seguirem parlant del cas amb més detall i concreció a mesura que avanci la temporada. Mentrestant, aprofitem l’ocasió per parodiar el darrer anunci del Ricky i recordar, encara que sigui amb mala qualitat d’imatge, altres moviments d’autor dignes de campanya pròpia.

Anuncis

~ per ronsu a 28/02/2009.

3 Respostes to “Moviments d’autor”

  1. Jajajajaja que gran video el vostre

  2. Boníssim el vídeo!! Je je je…. No recordaba la de Lafuente.

  3. […] que el jugador ya sea imagen publicitaria de McDonalds, Renfe, Nike… Como bien explican en Blog i Continuació, el jugador no aparece en ninguna de estas campañas ni en ninguna entrevista con la camiseta de la […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: