Centímetres deficitaris

El Pamesa ha anunciat avui la contractació de Van den Spiegel. L’alta del pivot belga tanca la porta a Lazaros Papadopoulos. Si no hi ha miracle, el grec melenut seguirà al Madrid, que ha fet mans i mànigues per col·locar-lo: ni pagant-li un milió d’euros se’l podrà treure de sobre.

Tots els atacs del Dinamo Moscou passaven per les seves mans i va ser una de les peces destacades de l’Eurolliga. Pretès per tots els grans, va acabar signant pel Madrid en un contracte de tres anys. N’ha passat un i no saben com treure-se’l del damunt. En brut, ha cobrat 2,4 milions (1,7 en net), així que quan se li ha buscat destí, no ha estat empresa fàcil. Qui més interès hi ha posat ha estat el Pamesa. El Reial va arribar a oferir un milió de rescissió, el jugador ho va acceptar, a instàncies de posar-se d’acord amb l’equip de destí. Els valencians van oferir poc més del que quedava després derivat del no de Sonseca (que havia acordat 650.000 euros per temporada). I la negociació es va trencar perquè el grec tenia clar que no hi perdria ni un euro, així que seguirà vestint de blanc.

Els centímetres es paguen molt cars i Papadopoulos (1,7 milions, 2,2 i 2,4 nets) n’és un exemple més. No és l’únic cas. A Catalunya també en tenim. Així, mentre a Badalona discuteixen si Sonseca estarà sobrepagat o no, el Barça es desespera perquè no pot col·locar Mario Kasun ni Fran Vázquez. Els blaugranes tenien poca fe en poder treure’s del damunt al pivot gallec, però pensaven que els seria més fàcil dir adéu al croat. Pretendents no en falten. A inicis de juliol van negociar amb un ACB molt interessant en contractar-lo, però amb 1,7 milions de sou signat, resulta que per quadrar números, el Barça havia de pagar un milió d’euros d’indemnització… per reforçar un rival. Inviable. Els intents de l’Efes tampoc fan pinta de prosperar perquè les posicions estan molt separades i més quan els blaugranes van intentar a l’inici col·lar-hi un preu de traspàs. Ara Joan Creus, que truca a portes russes i gregues, en tindria prou amb despendre’s de l’alta fitxa i poder incorporar al pivot que vol per arrodonir la plantilla, però es comença a resignar a mantenir Kasun i Vázquez a l’equip. Tot plegat, centímetres deficitaris.

Anuncis

~ per codicat a 28/07/2008.

4 Respostes to “Centímetres deficitaris”

  1. Hem fitxat a l’altre de la foto… personalment no es que m’agrade el fitxatge de Van den Spiegel, crec que te moltes caráncies per a un equip que vol arribar a la eurolliga amb ell de referent. El temps dirà.

  2. El dèficit el provoquen els “grans” clubs que no tenen sostre econòmic i tota despesa i dèficit queda aixugat automàticament per mor d’un pare tot poderós que ho permet i ho perdona tot.

  3. Es podria cedir a n’en vazquez a un altre equip…

  4. Que cobra en Fran Vazquez? Hi ha algú disposat a pagar el que cobra aquest jugador, pensant en el rendiment que ha tingut? I en el cas de que ningú estigui disposat, ell està disposat a reduir la fitxa per tal de jugar? O el Barça a pagar part de la fitxa per no tenir-lo al seu equip? Jo crec que totes les respostes són no!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: