Ben escurats

Passen les setmanes i el joc de l’Akasvayu ofereix més motius per a la preocupació que per a l’optimisme. La plantilla es manté coixa a l’espera de trobar el pivot que tapi el forat de la marxa de Drobnjak. No serà fàcil perquè la caixa forta té teranyines i les informacions que arriben des de Girona són preocupants.

El projecte Akasvayu va cap avall, tal com ja hem comentat alguna vegada per aquí. L’última novetat és la confirmació per part d’aquest blog i en boca dels jugadors que no cobren. Els pagaments es posposen i s’acumulen, si bé el vestidor no té pensat de moment cap mesura de pressió per capgirar la situació. Estan enfadats, però els han donat garanties que cobraran, sense acabar de concretar els terminis, per mirar d’acabar la temporada de la millor forma possible. El club té assumit, però, l’adéu d’algunes peces clau, així com la més que probable marxa d’Antonio Maceiras, que no està comptant amb els recursos que li van prometre quan va incorporar-se a l’entitat gironina. I amb aquest panorama, la tasca de reforçar l’equip no resulta gens fàcil. La llista per a la posició de base va anar eliminant noms per motius econòmics fins arribar al veterà nord-americà amb passaport txec, Maurice Whitfield, situació que s’agreuja quan es tracta de trobar un aler pivot de garanties. Cal indemnitzar Stevenson i pagar una nova fitxa en un jugador amb rol important. Un autèntic maldecap per a Maceiras.

A tall d’anècdota, comentar que els jugadors s’han sorprès de veure com la premsa local opta pel silenci, tot i les denúncies fetes des del vestidor. Hi ha una notícia i prou greu, però es prefereix seguir les directrius del club, que assegura que tothom cobra bé i quan toca. Curiós. Ara cal esperar que l’entitat retrobi el rumb i Girona només s’hagi de preocupar de si la piloteta entra o no. Tant de bo.

Anuncis

~ per codicat a 17/01/2008.

15 Respostes to “Ben escurats”

 1. Hi ha tan poca pasta que avui s’ha fitxat a Erick Daniels… no cobrarà no¿? xD n fin..

 2. Bender, a l’article es diu clarament que el Girona havia de fitxar un 4. I ja s’ha fitxat. Afegir que és un jugador que estava sense equip i arriba a preu de saldo.

 3. Ja s’ho faran! I en part, me n’alegro. Per aquells que cantaven a l’Olimpic, el vostre passat és el nostre present. Hi ha club$ tan pobre$ que només tenen diners i d’altres que creuen tenir-los i després foten un ridícul espantós.

  M’agradaria saber la morterada que porten invertida amb Raüls, Frans Vázquez, Gasols, etc.

 4. Home, si ens posem a recordar cosetes, jo tinc una pancarta al cap que sincerament sobraba al seu moment i que deia alguna cosa com “Quan ereu fuets tenieu més amics”. Això sense parlar del partit de lliga catalana del primer any de patrocini d’Akasvayu on, amb la ma al cor, vaig patir per la meva integritat fisica a l’Olímpic.

  Dit això, està (estaba) clarisim que tant Marc com Maceiras marxaran el 30 de juny, respecte tot lo altre doncs hi ha versions totalment contradictories, però bé,no seré jo qui les faci publiques perque llavors em tallen els eggs, és el que té publicar la informació desde Girona 😉

 5. L’enterat: “Això sense parlar del partit de lliga catalana del primer any de patrocini d’Akasvayu on, amb la ma al cor, vaig patir per la meva integritat fisica a l’Olímpic. ”

  Ja ho pots ben dir, les escales d’accés a l’Olímpic son molt traïdores

 6. No parlava pas de les escales del Olímpic exactament. Però bé, deixe’m-ho estar, que només ho posava d’exemple de situacions d’anys anteriors.

 7. Doncs en Daniels aquest cobrarà 200.000€ per jugar només mitja temporada, cosa que jo no qualificaria tampoc com a saldo…

  Tot això, és clar, segons la premsa gironina. Potser també aquí també menteixen, i inflen el sou del jugador per tranquil·litzar el soci i el simpatitzant?

  Que el patrocinador marxarà a finals d’aquesta temporada, sense fer efectiu l’any addicional que hi havia firmat, fa temps que ho veig més o menys clar. Ho havien de dir a finals de febrer, no? Potser s’esperen al resultat de la Copa, no fós cas d’algun miracle, que els animés a continuar…

  Però en tot cas, cal confiar que hi hagi vida post-Akasvayu. Modesta com abans, però vida al cap i a la fi. Aquí és on s’haurà de veure si l’empresariat local es volca en el projecte i salva l’equip.

 8. Una pregunta Martti………..No és l´Inmobiliaria Akasvayu accionista majoritari del CB Girona després de l´´ última ampliació de capital??????

  Si es així no ta sols podràn marxar com a sponsor, també hauran de col.locar el seu paquet accionarial a algú, no?????
  o és que volen marxar com a patrocinador i seguir com a accionistes majoritaris, o no , del club?????

  VJ

 9. Akasvayu no tan sols no ha eixugat el deute històric del CB Girona, sinó que l’ha ampliat. Van fer una entrada espectacular, creant una teulada d’or sobre uns fonaments de vidre, pensant-se que així es construia un equip guanyador. Tres anys després, deixaran el club amb una patata calenta difícil de refredar.

  Jo soc escèptic fins i tot en que es continui veient bàsquet a Girona.

  Sobre les rivalitats/fòbies/ràbies personals, de mal educats n’hi ha a Girona, Badalona, Barcelona, Madrit… i a tot arreu. No es pot jutjar un club per quatre gats impertinents d’una afició.

 10. Ei, enterat, la pancarta deia exactament: “Quan fèieu embotits, éreu divertits. Ara que sóu rics, ja no teniu amics”.

  XDDD

 11. Doncs si la pancarta deia això, la trobo prou divertida i més aviat poc ofensiva, la veritat. És que hi ha gent que s’ofèn per no-res…

  I contestant a en VJ, la veritat és que no ho sé. Ignoro si l’accionista principal ara mateix és Akasvayu Promotora Immobiliària, el mateix Josep Amat en persona, o una altra societat creada expressament (ni la web de l’empresa ni la del club donen gaire informació al respecte). En qualsevol cas i com tu dius, sembla clar que si vol plegar l’accionista majoritari, sigui qui sigui, s’hauria de vendre les accions. I en el cas gens estrany que ningú es vulgués mullar, suposo que el més normal seria que optessin per desmuntar la paradeta i vendre’s les accions (juntament amb la plaça ACB) al millor postor.

 12. Un aclariment perquè potser l’escrit desprèn un to crític cap a la premsa gironina injust. Que els jugadors no ho entenguin no vol dir que al blog no ho tinguem clar. Girona només té l’Akasvayu a l’esport d’elit, així que per a la premsa local és el més important en esports. I la relació és fructífera, si no, recordeu que a l’estiu Maceiras va filtrar una llista de noms de les qual sortirien els fitxatges. Publicar els problemes per cobrar comportaria mal rotllo amb el club i el final de les filtracions… sense que el mitjà rival deixi de rebre-les. Als caps això no els agrada gens. Millor silenciar això i esperar alguna cosa més impactant si cal trencar relacions amb l’Akasvayu Girona. S’ha d’entendre.

 13. Bender, sembla que no estàvem tan desinformats com creies 😉

  Llàstima perdre un trio interior temible com el format per Marc-Vroman-Daniels.

 14. […] informaciones extraídas de Diari de Girona firmadas por Marc Verdaguer y de hará ya dos meses por Blog i Continuació del compañero Ronsu. Martínez tenso y contundente me respondió que “los pagos están al orden del día y que era […]

 15. Ha tardat uns mesos, però finalment ha sortit a la llum el que havíem avançat a “Blog i continuació”. Cal entendre que el club (i tècnics) neguessin la falta de cobrament, per evitar especulacions o espantades. Però la plantilla ha demostrat una professionalitat envejable i un compromís indiscutible malgrat els endarreriments en els cobraments.

  http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=505585&idseccio_PK=808&h=

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: