L’allargada ombra de Pau Gasol

L’ombra de Pau Gasol és més allargada que la que generen els seus 2’16 metres d’altura. I està portant molts problemes al club que el va veure créixer. El Barça ha topat repetidament amb el crack de Sant Boi i, la sortida de Navarro direcció Estats Units, només n’és la darrera.

Els dos darrers anys hi ha malestar a can Barça amb en Pau perquè no ha deixat d’insistir a “la Bomba” de que miri d’anar a l’NBA. Des de Memphis el trucava setmanalment per dir-li que al Barça era el rei, però que s’havia de provar a la millor lliga del món. Que Europa se li quedava petita. De fet, la cita de l’altre dia entre Navarro i Laporta era secreta… però algú va fer un parell de trucades a periodistes de confiança per esbombar-ho. Des de can Barça sospiten que va ser en Pau qui va trucar perquè li interessava que es fes públic i pressionar així que el club li facilités la sortida.

A més, en Pau ha convençut el nou general mánager dels Grizzlies, Chris Wallace, perquè intenti fer-se amb els drets de Navarro. “Porta’m el meu amic, fes algun fitxatge i deixaré de dir que vull que em traspassin”. Però la última ha sorprès fins i tot al mateix Juan Carlos: si cal, el gran dels Gasol ajudarà a pagar part de la clàusula per tal que Navarro pugui marxar.

L’actitud de Gasol respon, principalment, a que prioritza la seva amistat amb Navarro a qualsevol altre interès… a banda del seu i les ganes que té de compartir la vida americana amb el seu millor amic, és clar. I si bé els moviments d’en Pau són per aquesta banda comprensibles, no s’ha d’oblidar que el jugador franquícia de Memphis no va sortir gaire content del Barça a l’entendre que li havien posat moltes traves per anar a la NBA. I en tot això hi ha una petita dosi de venjança.

Anuncis

~ per ronsu a 06/07/2007.

7 Respostes to “L’allargada ombra de Pau Gasol”

 1. Si bé es comprensible que Gasol parli amb el seu millor amic tant com vulgui o pugui, que enyori jugar al seu costat, i intenti per tots els mitjans que això succeeixi, NO crec que l’actitud de Gasol respongui a qualificatius tan contundents com “venjança”.

  És totalment lícit, al meu entendre, que essent el jugador franquicia al seu equip, en Pau vulgui buscar pel seu compte (donat el poc encert de Memphis fins al moment) solucions per sortir de la seva situació: vegi’s equip sense rumb, sense prespectives de futur, i fins i tot amb recent “mala sort”. La companyia de Navarro, a part de la qualitat que pugui aportar, de ben segur milloraria les ganes i les ambicions del de Sant Boi.

  Tot i que desconec si aquest article neix arrel de suposicions/sensacions teves o si té alguna base fundada en el club o alguna altra font, haig de dir que estic força en desacord en la forma en què el finalitzes. De fet, no m’interessa gaire el tema, la veritat 😉 em queda “massa avall del besós”. Pero el terme “venjança” m’ha semblat força escandalós…

  Salut crack!

 2. Sonik si penses el que va dir sobre la possible tornada del seu germà Marc a Can bArXA a lo millor ja no et semblaria tan escandalós.

  Potser t´agrada més el terme “Vendetta”???????

  VJ

 3. No tiene sentido que desde el Barça esten enfadados con Pau si han sido ellos mismos quienes han abierto la puerta a Navarro regalando su salida.
  De hecho, tienen tanto a callar sobre el tema Navarro esta semana, que por mucho que salga Pau diciendo que se alegra mucho de que Navarro se vaya de una vez del Barcelona no debian ni abrir la boca.

 4. VJ, entre vendetta o venjança.. realment m’agrada més la primera 😀 I bé, reitero que m’és ben igual que ho sigui o no. De fet ja els hi està bé!

  Pero segueixo pensant que el bo de’n Pau té millors coses a fer que traçar plans en contra del seu ex-equip. Ara sí, no et nego que aprofitant la situació, hi posi quelcom més de la seva part que si no existís aquesta mala maror entre els implicats.

  Salut!

  PD: Ah, i que consti que, en el meu primer missatge, hi vaig posar més pa que formatge per donar-li canya a l’estimat amic Ronsu, que últimament el tinc abandonat :mrgreen:

 5. Supersonik, encantat de que em donis canya 🙂 Podem discrepar en el que vulguis, però faré un apunt sobre això: “Desconec si aquest article neix arrel de suposicions/sensacions teves o si té alguna base fundada en el club o alguna altra font”
  Com va quedant demostrat a mesura que els esdeveniments es precipiten, el que escribim aquí sempre està fundat. Inclosa la mala maror Pau-Barça. 😉

 6. ronsu, tu creus que si en Pau algún dia torna a Europa tenim possibilitats ?????????ja,ja,ja
  L´altre día llegía a no sé quin diari que en Pau de petit era molt, però molt “perico”.
  A lo millor abans de reitrar-se ens vol fer guanyar un parell de Copes d´Europa………ji,ji, ji

  VJ

 7. I on es veu que la marxa de Navarro doni la raó a aquest article?. Només son suposicions del que ho ha escrit. Y d’altre banda no hi ha qui es cregui que Gasol per molt amic de Navarro que fos estigués disposat a pagar-li part de la clàusula de rescisió.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: